Recepta dels robiols i crespells de Mallorca.
Per fer la pasta:
- 2 vermells d'ou
- 250 gr de saïm
- 250 gr de sucre
- 1 taça de suc de taronja natural
- 1 taça d'oli d'oliva
- 1 k de farina
Per al farciment podem emprar cabell d'àngel amb confitura d'albercoc, brossat amb sucre i canyella o confitura.
Benvinguts a ca sa pia. Aquí trobareu des de receptes mallorquines fins a bufandes, anells i decoració.
divendres, 6 d’abril del 2012
Panades
Avui feim panades de Pasqua.
Ingredients per a la pasta:
- 1 k de farina
- 250 gr de saïm
- 2 vermells d'ou
- 1 taça d'oli d'oliva
- 1 taça de suc de taronja natural
- 1 taça d'aigua teba
- 1 culleradeta de sal
Ingredients per al farciment:
- xuia
- sobrassada
- cuixa de xot (adobada amb sal i pebre bó)
Ingredients per a la pasta:
- 1 k de farina
- 250 gr de saïm
- 2 vermells d'ou
- 1 taça d'oli d'oliva
- 1 taça de suc de taronja natural
- 1 taça d'aigua teba
- 1 culleradeta de sal
Ingredients per al farciment:
- xuia
- sobrassada
- cuixa de xot (adobada amb sal i pebre bó)
Frit de Pasqua
Aquí teniu la recepta del frit de pasqua! Esper que us animeu a fer-lo!!! Bon profit.
Subscriure's a:
Missatges (Atom)